Expositie ‘Vegan met Vrienden’ 11/11 – 27/11

 

Vrijdag 11 november opent de expositie ‘Vegan met Vrienden’ behorend bij het kunstzinnige kookboek ontworpen en samengesteld door Anne van Twillert. Dit kleurrijke kookboek bevat recepten van 111 recepten-bedenkers en is geïllustreerd met kunstwerken van 22 kunstenaars.

De expositie bevat, naast kunst uit het kookboek, meer werk van deze kunstenaars. Dit resulteert in een bijzondere stijl- en sfeervolle tentoonstelling.

Deelnemende kunstenaars: Anna van der Putte, Anne van Twillert, Ati van Twillert, Bea van Twillert, Carla Nederbragt, Carmen Schilstra, Dick Oostra, Erica Scheper, Francis Kilian, Hans Emmelkamp, Huub en Adelheid Kortekaas, Maartje Strik, Maike van der Kooij, Marieloes Reek, Martin Jarrie, Natalia Dolgova, Renate Groenewoud, Rosalind Alp, Rutger Hiemstra, Saskia Wagenvoort, Ulla-Stina Wikander en Wouter Stips.

Uiteraard ligt ‘Vegan voor Vrienden’ ter inzage en is te koop in de galerie.

De expositie is van 11/11 – 27/11, vrijdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur.